Kuzey Marmara Otoyolu - Çatalca Kesimi Açıldı

Kuzey Marmara Otoyolu Kınalı-Çatalca Kesimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı. Bakanlıktan onaylanan karara göre, trafiğe açılacak kesimde yayaların, hayvanların, motorsuz araçların, iş makinelerinin ve bisikletlilerin girmesi yasak olacak.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla, Kuzey Marmara Otoyolu Kınalı-Odayeri Kesimi (Kınalı- Çatalca Kavşağı Arası) bugün açıldı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Kuzey Marmara Otoyolu Kınalı-Odayeri Kesimi (Kınalı- Çatalca Kavşağı Arası) Açılış Töreni'nde konuşma yapan Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu'nun farklı etaplarının devreye girmesiyle artık vatandaşların kesintisiz, konforlu ve güvenli seyahat imkanına kavuşacağını dile getirdi.

Kesintisiz seyahat yapılabilecek

Bu güzergahın aynı zamanda yapımı devam eden Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu ve İstanbul-İzmir Otoyolu ile birleşerek Kuzey ve Güney Marmara'yı Batı Anadolu bağladığını aktaran Erdoğan, hizmete açılan yol sayesinde Kınalı mevkisinden gelen araçların Kuzey Marmara Otoyolu ile Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü kullanarak Dilovası, Bursa ve İzmir'e kadar kesintisiz seyahat edebileceğini aktardı.

0 Takipçi