Mall of Istanbul'a Geleceğin Projesi Ödülü Verildi

Torunlar GYO tarafından hayata geçirilen Mall of İstanbul projesi, Geleceğin Projesi ödülü'nü aldı.

Torunlar GYO tarafından Türkiye'nin en büyük karma (mixed use) kullanım projelerinden birisi olarak geliştirilen “Mall of İstanbul”, dünyanın önde gelen perakende ve eğlence sektörü dergisi Retail&Leisure International'ın düzenlediği  The Global RLI Awards 2011'de Geleceğin Projesi kategorisinde jüri özel ödülü “Highly Recommended Project”e  layık görüldü.

The Global RLI Awards, her yıl dünya çapında yenilikçi düşünce ve yaklaşımlar içeren projeleri ödüllendiriyor. Ödülle ilgili görüşlerini dile getiren Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, “Bugün Türkiye'den bir proje uluslararası platformda önemli bir kategoride ödül alabiliyor. Mall of İstanbul'un aldığı bu ödül, ülkemizin ve sektörümüzün kat ettiği aşamayı ispatlaması açısından çok değerlidir. Ülkemize ve İstanbul'a böylesi önemli bir ödülü almış projeyi kazandırmaktan büyük gurur duyuyoruz” dedi. Mall of İstanbul'un sunduğu yaşam vaadiyle uluslararası standartlarda da farklılaşmış bir proje olduğunu vurgulayan Aziz Torun; “Rezidans, alışveriş merkezi, otel ve ofis gibi birbirinden farklı dört konsepti bir arada ve uyum içinde sunmak ve geleceğin yaşam koşullarına uygun bir proje yaratmak için Mall of İstanbul üzerinde uzun dönem hassasiyetle çalıştık. Uluslararası bu ödül çabalarımızın karşılığını aldığımızın bir göstergesidir” dedi.

Avrupa'nın en büyük ve en eğlenceli alışveriş merkezini bünyesinde bulunduracak Mall of İstanbul'da; temalı eğlence parkı, snowpark, 18 salonlu sinema, temalı müze, dünya ve Türkiye'nin yöresel mutfaklarını bir araya getiren Gourmet Center, botanik park gibi farklı bir çok özellik bir araya gelmeye hazırlanıyor. Projede ayrıca, restoran ve kafelerin yer alacağı açık caddede iç sirkülasyon için kullanılacak nostaljik ‘hatlı tramvay' projenin öne çıkan özellikleri arasında dikkat çekiyor. Torunlar GYO tarafından İstanbul'un en önemli kavşak noktalarından biri olarak kabul edilen Mahmutbey'de yapımı süren Mall of İstanbul projesinin 2013 yılının ikinci yarısında tamamlanması hedefleniyor.

0 Takipçi