Seyrantepe’deki Nurol Life’da teslimlere başlandı

Nurol GYO’nun Seyrantepe’de, Belgrad Ormanları’nın yanı başında hayata geçirdiği 500 dairelik Nurol Life, 4 metrelik tavan yüksekliği ve 2,5 metre uzunluğundaki geniş pencereleri ile insan odaklı bir proje olarak öne çıkıyor. 3 köprüye birden kolay erişim sağlayan bağlantı yollarına sahip projede teslimler başladı ve yıl sonuna kadar tamamlanacak

Nurol GYO imzalı Nurol Life projesi sakinlerine; Levent ve Maslak gibi bölgelerin yoğun trafiğine girmeden, bağlantı yollarıyla İstanbul’daki 3 köprüye birden kolay erişim imkanı sunuyor. Yapımı devam eden 3. havalimanına da projeden ulaşım kolaylıkla sağlanacak.

502 konut ve 50 ofis yer alıyor

Nurol Life , 50 katlı kule ve yatay mimariye sahip bir yapı olmak üzere 2 binadan oluşuyor. 1+0, 1+1 ve 2+1 daireler in sunulduğu projede stüdyoların fiyatı 305.000 dolardan başlıyor. 502 konut ve 50 ofisin yer aldığı projede 26 teras ev ile 476 rezidans daire yer alırken; tek katlı, dubleks ve tripleks olmak üzere 3 çeşit ofis tipi sunuluyor. Nurol Life’ta sinema odası, misafir odası, fitness salonu, spa gibi pek çok sosyal donatı alanı bulunuyor. Projede teslimler ise, yıl sonuna dek tamamlanacak.

Tavan yüksekliği 4 metre

İnsan odaklı bir proje olan Nurol Life’ta klasik metrekare anlayışı reddedilerek “N-Space” çözümüyle metreküp yaklaşımı benimseniyor. 4 metrelik tavan yüksekliğiyle Nurol Life’taki daireler ferah ve geniş yaşam alanları vadediyor. Ayrıca proje sakinlerinin gün ışığından maksimum seviyede yararlanabilmeleri için bir diğer Nurol Çözümü “N-Light” geliştirilmiş. Avrupa’da yapılan ışık testlerinin uygulanması ve 2,5 metre yüksekliğindeki geniş, açılabilir pencerelerin kullanılmasıyla Nurol Life’taki dairelerin gün ışığından olabildiğince faydalanması sağlanmış.

Emlakjet Haber

0 Takipçi