Sinpaş GYO’nun hedefi 3 yeni projeyle 1 milyar TL ciro

Sinpaş GYO, 10’uncu yılına 10 bin konut satışı ve 4.2 milyar TL ciro ile 4 kat büyüyerek girdi. Bu yıl İstanbul Bomonti, Ankara Çankaya’da Ege Vadisi ve Ankara GOP projelerini satışa çıkaracak olan Sinpaş GYO, 1 milyar lira ciroya koşuyor

Halka arzından bu yana 10 binden fazla aileyi ev sahibi yaparak, 4.2 milyar TL ciroya ulaşan Sinpaş GYO , 10’uncu yılına 4 kat büyümeyle girdi. 2015’te 650 milyon TL’den fazla ciro elde eden Sinpaş GYO, 2016’da İstanbul Bomonti, Ankara Çankaya’da Ege Vadisi ve GOP’ta yükselecek yeni projelerini lanse etmeyi ve 2016 yılını 1 milyar TL satış cirosu ile kapatmayı hedefliyor.

Sinpaş GYO’nun gayrimenkul sektörünün Superbrands’i seçildiğini ve Brand Finance araştırmasında Türkiye’nin en değerli 100 markası arasında yerini aldığını hatırlatan Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, dün düzenlediği basın toplantısında, konut sektörünü ve Sinpaş GYO’nun 10 yıllık performansını değerlendirdi ve 2016’da görücüye çıkacak yeni projelerini açıkladı.

“İstanbul ve Ankara’daki yeni projelerimizi lanse edeceğiz”

Gacemer, “Türkiye’de konut satışlarının geçen yıla oranla yüzde 10, yabancılara konut satışının ise yüzde 20 oranında artması, Türkiye’ye ve sektöre olan güvenin kanıtıdır. Yabancılara konut satışı da 2015 yılında yüzde 20 oranında arttı. Aynı yıl, İstanbul’da sunulan markalı konut proje sayısı, yüzde 23 arttı. Bu dinamiklerin canlı tuttuğu sektör, 2016 yılında da yüzde 5-6 oranında büyüyecektir” dedi. Gacemer, “Sinpaş GYO olarak, 2015 yılında toplam 1200 adet konut satışı ile ciromuzu geçen yıla oranla yüzde 10 artırdık. Önümüzdeki süreçte, İstanbul ve Ankara’da 3 yeni projemizi lanse edeceğiz. Halihazırda satışta olan bu projelerimizle yılı 800 milyon TL satış cirosuyla kapatmayı hedefliyoruz.  Son çeyrekte satışa sunma için çalıştığımız 2 yeni projeyi de eklersek bu yılı 1 milyar TL ciro ile kapatabiliriz” diye konuştu.

Bomonti projesini Eylül 2018, Ege Vadisi projesini ise Mart 2018’de teslim edeceklerini söyleyen Gacemer, “Eylül’de satışa çıkaracağımız Gaziosmanpaşa’daki projemizi 30 ayda tamamlayacağız. Bu 3 yeni projenin toplam proje değeri, 2 milyar 750 milyon lira değerinde” dedi.

Sinpaş GYO’nun hedefi 3 yeni projeyle 1 milyar TL ciro

Queen Central Park, lüks yaşam konseptiyle geliyor

Gacemer, Queen Central Park Bomonti projesinin ön satışlarına başladıklarını açıklayarak şöyle devam etti: “ Queen Central Park Bomonti projesi , Avrupa'nın en büyük kongre oteli Hilton Bomonti’ye komşu olmasının yanı sıra, kültür ve sanat alanlarının merkezinde yer almasıyla da dikkat çekiyor. Özel mimarisiyle İstanbul’u taçlandıracak Queen Central Park Bomonti projesinde, Türkiye’nin ilk ‘highlife’  temalı konutları, kendine ait 10 bin metrekarelik şehir parkı yer alıyor. Proje, aileler için tasarlanan balkonlu ve ferah daireleri ile de rezidans kavramına yeni bir boyut katıyor.”

EmlakJet Haber