Skyland İstanbul Mart 2017’de teslime hazırlanıyor

Eroğlu Gayrimenkul’ün Seyrantepe’de başlattığı 830 rezidans ve ofislerden oluşan Skyland İstanbul projesi, Mart’ta tamamlanacak. Projede 360 derece manzaralı ofis kulesinde her katta alanlar birleştirilerek 2 bin metrekareye kadar ofis sahibi olunabiliyor

Seyrantepe ’de Türk Telekom Arena’ya komşu bir lokasyonda Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Skyland İstanbul, 2017 yılının ilk tamamlanacak projeleri arasında. Mart’ta teslim sürecine hazırlanan projede, kısa bir süre devam edecek kampanyasıyla banka veya şirket kredisi ile kişiye özel ödeme imkanları sunuyor. 830 adet rezidans dairenin yer aldığı karma projede 360 derece manzaralı ofis kulesi ise hem TEM otoyolu hem de Cendere yolu üzerinden iki farklı giriş imkanıyla trafikten zaman tasarrufu sağlatıyor. Kule ofis ve loft ofis seçeneklerinin sunulduğu ofis kulesinde 90 bin metrekare kiralanabilir alan bulunuyor. Projede her katta birleştirilerek 2 bin metrekareye kadar ofis sahibi olunabiliyor.

Serviced Apartments proje hizmetinde

Skyland İstanbul projesinde 74 bin metrekare alan içinde bir otel gibi servis hizmeti verecek olan Serviced Apartments'de yer alıyor. Serviced Apartments'te günlük temizlik servisi, mobilyalar, tam donanımlı mutfaklar ve çok çeşitli imkanlar sunuluyor. Projede rezidans ve ofislerin yanı sıra ev ve ofis tasarımına yönelik, özel konseptli yeni alışveriş merkezi Hom Design Center, Türkiye'nin önde gelen ev ve ofis dekorasyonu markalarını tek çatı altında toplayacak.

Cendere’den Maslak’a çıkılıyor

TEM otoyoluna direkt bağlantısının, Cendere caddesi üzerinden Ayazağa ve Maslak’a çıkış imkanının ve metro istasyonunun hemen yanında yer almasının yanı sıra havaalanı, köprüler ve ana arterlere ulaşım kolaylığıyla Skyland İstanbul; yaklaşık 15 bin kişiyi yeni bir yaşamla tanıştıracak. Projede 1+0’dan 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Emlakjet Haber