Tepe Home’dan 20 Ağustos’a kadar % 20 indirim fırsatı!

Tepe Home, Mobilya alışverişlerinde yaz sezonuna özel vade farksız 18 taksit ve %20 indirim avantajını 20 Ağustos’a kadar sürdürüyor. Country ve Modern tarzın yakalandığı yemek ve yatak odası dekorasyonunda ham ahşap ve açık tonlar ön planda!

[if gte mso 9]> 0 0 1 210 1201 ktütükt 10 2 1409 14.0 Normal 0 false false false EN-US JA X-NONE

Country ve Modern tarzın yaz esintilerini ürünlerinde sergileyen Tepe Home , evlerini dekore etmek isteyenler için 20 Ağustos’a kadar vade farksız 18 taksit ve % 20 indirim avantajı sağlıyor. Yemek ve yatak odası dekorasyonlarında ham ahşaplar ve açık tonların ön planda olduğu ürünler arasında yer alan ‘Marsilya Yatak ve Yemek Odası’ takımı,

% 100 yerli ve % 100 masif olmasıyla dikkat çekiyor.

Dekorasyonda trend: Doğallık akımı

Tepe Home’dan 20 Ağustos’a kadar % 20 indirim fırsatı!

Bugünün en ilgi çeken dekorasyon ve yaşam kültürü akımlarından olan doğallık, hemen herkesi daha natüralist daha samimi evler tasarlamaya itiyor. Tepe Home da doğallık akımını tasarımlarına yansıtmaya devam ediyor. Tepe Home ’un 2016 koleksiyonunda yer alan ve çeşitli provans bölgelerinin karakteristik özelliklerinden ilham alan Country koleksiyonu, nostaljiye davetkar ve güncel bir aura kazandırıyor. Gelenekseli çağdaş bir yorumla bugüne kazandıran mobilya gruplarında formların taşıdığı romantizm, dokulardaki doğal seçimler, nötr renk buluşmaları ve yumuşak detay geçişleri, gerçek anlamda ‘zamansızlığı’ tanımlıyor.

Doğal akımı, evine yansıtmak isteyen dekorasyonseverlerin beğenisine sunulan Marsilya Country Serisinin Yatak Odası takımı; 6 kapılı dolap, hazeran başlıklı ve ayakuçlu karyola, aynalı geniş şifonyer, uzun şifonyer, puf ve komodinden oluşuyor. Yemek Odası takımı ise Yemek Masası, kumaş kaplamalı sandalyeler, konsol, camlı büfe ve dresuardan oluşuyor.

Emlakjet Haber

EndFragment

0 Takipçi