TIR GİRİŞLİ İŞ YERİ AYRICALIĞI TİCARETİN SEYRİNİ DEĞİŞTİRİYOR

Ticarete yepyeni bir yön veren tır girişli iş yerleri, son dönemlerde iş sahipleri ve yatırımcılar açısından birçok avantajı beraberinde getiriyor.

Ticarete yepyeni bir yön veren tır girişli iş yerleri, son dönemlerde iş sahipleri ve yatırımcılar açısından birçok avantajı beraberinde getiriyor. Geniş manevra olanağı sağlayarak farklı büyüklükteki kullanım alanlarıyla dikkat çeken tır girişli iş yerleri, yeni yatırımlar için değerli bir seçenek olarak öne çıkıyor. Sağlam, dayanıklı olmasının yanı sıra her anlamda iş yaşamına yeni bir nitelik kazandırmak isteyen yatırımcılara benzersiz olanaklar sağlıyor.

İŞ’TE YENİ YERİNİZ, İŞ’TE GELECEĞİNİZ: MARTİM E5

Mersel Yapı deneyim ve güvencesiyle tasarlanan Martim E5, geleceğe değer kazandıracak yeni yatırımlarıyla farkını bu projeyle ortaya koyuyor. İstanbul’un kalbinde yer alan bu modern ticaret merkezi, iş dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor.

İŞ DÜNYASININ KALBİNDE: BENZERSİZ LOKASYON

Martim E5, 4 katta toplam 109 iş yeriyle ticaretin yeni rotası. Haramidere’de, E5’e sıfır konumuyla ulaşım kolaylığı sağlayan Martim E5, metrobüs, Tüyap Fuar Merkezi ve Ambarlı Limanı’na yakınlığı ile de iş dünyasında büyük bir avantaj sunuyor. İstanbul Havalimanı, Atatürk Havalimanı ve Kuzey Marmara Otoyolu’na kolay ulaşım imkânı sayesinde, iş yeri sahibi olmanın farkını tam anlamıyla yaşatacak.

Martim E5, çeşitli büyüklükteki iş yerleriyle özel çözümler sunuyor. Depo, imalathane veya üretim alanı olarak kullanılabilen bu alanlar, ticarette yeni yatırımlar için sınırsız fırsatlarla dolu. Yüksek kâr getirisiyle işini büyütmek isteyenler için ideal bir seçim.

Martim E5, toplam 12.603 m² arsa alanı ve 33.609 m² inşaat alanıyla kaliteli yatırımlara ev sahipliği yapıyor. 100 m2’den 1000 m2’ye kadar modüler ve birleştirilebilir alanlar sunmasıyla ayrıcalıklı bir nitelik kazanıyor.

YENİ TİCARET MERKEZİ: MARTİM E5

Martim E5, İstanbul’un yeni ticaret merkezi olarak modern ticaretin tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlandı. Çeşitli ticari faaliyetler için büyük bir potansiyele sahip olan bu merkez, iş dünyasına yeni bir yön kazandırarak geleceğe değer katıyor.

TIR GİRİŞİ VE E5 AVANTAJI

Martim E5, E5’ten giriş imkânı, çift şeritli ulaşımı ve tır girişli iş yerleriyle ticaretin kalbinde yer alıyor. Geniş ve kolay manevra olanağı sunan alanları, modern tasarımı ve benzersiz mimarisiyle şirketlerin ticaret ve yatırımlarının seyrini değiştirecek.

Martim E5’te, dört kattaki 109 iş yerinin her biri kazanç dolu fırsatlar sunuyor. Farklı sektörlere yönelik geniş ve işlevsel alanlar sayesinde çeşitli markaların ve işletmelerin aynı çatı altında buluşabileceği bir platform oluşturuluyor.

Yüksek tavan kullanımıyla, ferah ve geniş alanlar sunan Martim E5, farklı sektörlere kazanç yollarını açıyor. Her kat için 7,5 metre tavan yüksekliği, şirketlerin kendi alanlarını oluşturmasına geniş olanaklar sağlıyor.

KONFOR VE ZAMAN TASARRUFU BİR ARADA

Martim E5, iş yeri sahipleri ve müşterilerin konforunu düşünerek çatı katında 229 araçlık otopark imkânı sunuyor. Ayrıca, peyzaj alanında bulunan ve E5 cepheli dükkânlara ait 17 araçlık otopark alanı, ticaret deneyimini daha da kolaylaştırıyor. Geleceğine yatırım yapmak isteyenler, Martim E5 ile ticaretin yeni adresiyle tanışarak “iş”teki yeni yerleriyle yükselen değer olmaya şimdiden başlıyorlar.