VakıfBank Konut Kredisi Faiz Oranları 0,98’e çekildi

Ziraat Bankası’nın konut kredi faiz oranlarını 0,98’e çekmesinin ardından birçok banka bu konu ile ilgili olarak çalışmalara başladı. Reel sektöre verdiği desteklerle milli ekonomiye katkı sağlamayı hedefleyen Vakıfbank konut kredisi faiz oranlarında yaptığı indirim ile ev sahibi olmak isteyen yatırımcıların yanında olarak onları desteklemeye devam ediyor.

VakıfBank konut kredisi faiz oranları üzerinde yaptığı indirim ile konut sahibi olmak isteyenlerin yanında yer alarak ülke ekonomisini desteklemeye devam ediyor. Türkiye’nin önemli bankaları arasında yer alan VakıfBank Sarı Panjur konut kredisi ile yapmış olduğu kampanyalar arasına yenisini ekledi. VakıfBank Sarı Panjur kampanyası kapsamında, VakıfBank’ın aktif kredili müşterisi olan inşaat firmalarının üretmiş olduğu konutlardan satın almak isteyen bireysel yatırımcılar, kampanyaya dahil olan firmaların yapmış destek ile birlikte aylık 0,98 faiz oranı ile 120 ay vadede 500 bin TL’ye kadar VakıfBank konut kredisi kullanabilecekler.

Yatırımcılara VakıfBank Konut Kredisi 2018 Faiz İndirimi Müjdesi

VakıfBank konut kredisi 2018 faiz oranları ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı M. Lütfü Çelebi, ‘’Müşterilerini yakın bir şekilde takip eden bir banka olarak, müşterilerimizin taleplerine ve ihtiyaçlarına uygun çözümler üretmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda sunduğumuz VakıfBank'ın konut kredisi indirimi kampanyası ile konut sahibi olmak isteyen müşterilerimize destek oluyoruz. Bu kampanya ile konut sektörünün ekonominin lokomotifi olma özelliğini de harekete geçirerek 200’ün üzerinde iş koluna önemli bir destek sağlayacağız. Önümüzdeki süreçte de müşterilerimizin yanında olup onları desteklemeye devam edeceğiz’’ dedi. VakıfBank Sarı Panjur uygulaması kapsamındaki konut kredi ödemelerinin bir kısmı VakıfBank’ın ticari risklerine mahsup edilirken diğer kısmı da ilgili firmalara nakit akışı sağlayacak. Böylelikle bankacılık sektörüne, konut üretenlere, yan sektörlere ve konut almak isteyen yatırımcılara destek sağlanmış olacak

0 Takipçi