Suyun Dinlendirici Etkisini Yaşamın İçine Alan Proje: Sinpaş Boulevard Çankaya

Şehrin merkezinde yaşamın ritmini kaçırmadan doğayla iç içe yaşayabileceğiniz modern mimari ve konsepti, eşsiz donatı ve özellikleriyle öne çıkan Sinpaş Boulevard Çankaya seçkin, konforlu ve lüks bir hayat sürmek isteyenler için Sinpaş GYO tarafından Ankara’da hayat buluyor..

Sinpaş Boulevard Çankaya suyun dinlendirici etkisini içine alan geniş yürüyüş yollarına sahip

5 farklı lokasyonda hayata geçirilen Boulevard projelerinin ilki olan Sinpaş Boulevard Çankaya projesi, sizi geniş su bulvarları ve eğlencelerle dolu etkinliklere ev sahibi yapacak bir meydana sahip olmaya davet ediyor! Suyun dinlendirici etkisini içine alan bu proje ile dört mevsim yeşil ağaçların içinde geniş yürüyüş yollarının tadını doyasıya çıkarabileceksiniz. Her mevsimi gözlerinizin önüne serecek sahip olduğu eşsiz camdan kütüphanesiyle yalnız kalabileceğiniz bir köşede yaşamın hareketinden kopmadan sessizce çalışmalarınızı tamamlayabilecek ve sevdiklerinizle muhteşem çalışmalara imza atabileceksiniz. Birbirinden eşsiz donatılara sahip Sinpaş Boulevard Çankaya, ayrıca çocuklarınızı da düşünerek onlar içinde kum, su gibi doğal öğretmenlerle çocukların duyularına hitap edecek bir oyun alanı da ortaya koyuyor. Çocuklarınız için oldukça güvenli bu oyun alanlarıyla çocuklarınızın geleceği ve onlar için olan güvenlik kaygılarınız artık burada tamamen emniyet altında olacak.

Suyun Dinlendirici Etkisini Yaşamın İçine Alan Proje: Sinpaş Boulevard Çankaya

Sinpaş Boulevard Çankaya eşsiz mimariye sahip konforlu yaşam alanları sunuyor

Değeri gün geçtikçe yükselen ve ulaşım olanakları bol bir konumda inşa edilen Sinpaş Boulevard Ankara , Çankaya’da hemen TRT Oran Stüdyoları'nın arka kısmında konumlanıyor. Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen Boulevard Çankaya, siz değerli yatırımcılarının tüm beklentilerine yanıt veren 364 konuttan meydana gelerek 30 ve 15 katlı 4 bloktan oluşuyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden bir araya gelen bu proje manzaraya sahip geniş pencereler, büyük balkonlar, ferah mutfaklar ve yüksek tavanlardan bir araya geliyor. Yüksek tavanlar ve geniş pencereler ile doğayla iç içe, eşsiz mimari ve donatıya sahip Ankara Sinpaş Boulevard Çankaya projesi satılık daire fiyatları için şimdi hemen buradan iletişim formumuzu doldurarak bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

0 Takipçi