Daire Kartal’da teslimler de, % 15 indirim de sürüyor

Bodur Gayrimenkul’ün hayata geçirdiği Daire Kartal projesinde konutların teslimi devam ederken % 1 KDV fırsatı ve peşin alıma % 15 indirim sürüyor. Yakacık metro istasyonuna 350 metre mesafedeki proje, Adalar’a da hakim bir konumda yükseliyor

Kale Grubu’nun gayrimenkul sektöründeki iştiraki Bodur Gayrimenkul , Anadolu yakasının değerlenen bölgelerinden Kartal’da, Daire Kartal ’ı hayata geçiriyor. Proje hem yatırım hem de oturum amaçlı yatırıma uygun, keyifli yapısıyla öne çıkıyor.

% 1 KDV fırsatı sürüyor

Daire Kartal projesinde % 1 KDV avantajıyla yatırım yapmak mümkün. Projede ayrıca peşin alımda % 15 indirim yapılıyor. Bodur Gayrimenkul Daire Kartal için şirket içi vadelendirme seçeceği de sunarak yatırımı kolaylaştırıyor.

Metroya 350 metre mesafede

Kartal’daki projedeki daireler taşınmaya ya da kiralanmaya hazır olarak hemen teslim ediliyor. Dairesini görerek seçmek isteyenler için uygun bir proje olan Daire Kartal, Yakacık metro istasyonuna 350, Kartal metro istasyonuna ise 950 metre mesafede. Proje Pendik Marina’ya 8, Bostancı’ya 12, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 13, Kadıköy’e 22, Boğaziçi Köprüsün’ne 23 kilometre uzaklığa sahip.

Emlak sektörüne 1.5 salon kavramını getirdi

DKY Kartal projesinin tamamında Adalar manzarası bulunan ve balkonlu, 2+1.5, 3+1.5, 4+1.5, 5+1.5 dairelerden oluşan 331 konut bulunuyor. Projeyi öne çıkaran özellikler arasında 5 ila 7 metrekare büyüklüğündeki açılıp kapanabilen balkonlar dikkat çekiyor. Tüm dairelerin balkonlu olduğu konut projesiyle sektöre, 1 yerine ‘1,5 salon’ kavramı da getirildi. Bu kapsamda projede tüm dairelerde salonlara ilave 5-7 metrekare büyüklüğünde kullanım alanı kazandıracak balkonlar bulunuyor. Dairelerin balkonları yazın açılıp kışın ise kapanarak mutfağa ve salona kullanım alanı kazandırıyor. Projenin çalışmalarında öncelik karma kullanım (ofis-ticaret-konut) ihtiyaçlarının tamamına yanıt verebilmeye odaklanıldı.

Emlakjet Haber

0 Takipçi