En iyi rezidans ödüllü Ataköy 22 taşınmaya hazır

2016 yılının ‘En iyi rezidans’ projesi seçilen Nef Ataköy 22’de daire teslimlerine başladı. Önünde metrobüs ve metro durakları yer alan proje, Ataköy’ün en merkezi bölgesinde. Projeden 1 ev alanlar sinema odasından PlayStation odasına kadar 24 farklı odayı kullanabiliyor

Son 3 yıldır konut satış adedi ve ciro bazında sektör lideri olan Nef , Sign of the City’de “En iyi rezidans ” ödülüne layık görülen projesi Nef Ataköy 22’yi teslim etme aşamasına geldi. 25 bin metrekarelik bir alanda yer alan toplam 1.493 konut tan oluşan Nef Ataköy 22 projesinde, 6 blokta 1+1’den 4+1’e değişen büyüklükte deniz ve şehir manzaralı daireler bulunuyor.

Avlusunda iş ve alışveriş meydanı var

İstanbul’un en işlek ulaşım hattı olan E-5’in hemen bitişiğinde ve Ataköy'ün en merkezi arazisi üzerinde yer alan Nef Ataköy 22'nin hemen önünde, günde 1 milyondan fazla kişinin kullandığı metrobüs ve metro durakları yer alıyor. Konut, rezidans ve ofis bloklarının yanı sıra projenin avlusunda yer alan alışveriş ve iş meydanı ile yeni bir mağazacılık anlayışına imza atan Nef Ataköy 22, bölgenin yeni çekim merkezi oldu.

Dünyaca ünlü mimarlık ofisleri tarafından tasarlandı

18 katlı konut ve ofisin yanı sıra alışveriş merkezinin de bulunduğu 6 bloktan oluşan projede, 1+1’den 4+1’e kadar değişen büyüklükte deniz ve şehir manzaralı daireler yer alıyor. Projenin konsept mimarisi dünyanın önde gelen en prestijli mimarlık firmalarından biri olan HOK tarafından tasarlanırken, daire içi mimari konsepti ve ortak alanları ise ünlü Türk tasarım firması Autoban’ın imzasını taşıyor. Bir Nef inovasyonu olan patentli Foldhome konsepti, konut sahiplerinin mevcut birçok olanaktan sadece istediklerini seçerek yaşamlarına özel işlevsel alanlar katmalarını sağlıyor. Nef Ataköy 22’deki Foldhome sistemi sayesinde, bir ev aldığınızda sahip olacağınız 24 odalı evinizde sinema odası, misafir evi, toplantı odası, tam donanımlı bir spor salonu, PlayStation odası, parti ve karaoke odası, müzik stüdyosu, eğlence odası ve şefin masası gibi birçok farklı fold yer alıyor.

Yılsonuna kadar 2.000 konutu teslim edecek

Kurulduğu günden bu yana geliştirdiği 28 projeyle sektörde en çok konut projesi üreten firma olan Nef, hayatın başladığı 20 projede toplam 4100 konutun teslimini gerçekleştirdi. Nef, 2017 yılı içerisinde teslim ettiği 1.250 adet konuta ek olarak, 4 projede 680 konutun daha teslimini gerçekleştirerek yıl sonuna kadar 2.000 konutu ev sahiplerine teslim etmiş olacak.

Emlakjet Haber

0 Takipçi