Gayrimenkul İçin Strateji Platformu’nda yönetim değişti

Türkiye'nin ilk gayrimenkul think-tank'i (düşünce kuruluşu) olarak kurduğu ‘Gayrimenkul İçin Strateji Platformu’ GİSP’te yönetim değişti. Platformun başkanlığına Bosphorus Investments’ın Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Gümüş seçildi. GİSP’de gündem konuları her ay toplantılarla tartışılacak

Gayrimenkul sektöründe iktisatçıdan değerleme uzmanına, avukattan danışmanlara farklı alanlarda uzmanlığı bulunan profesyonellerin bir araya gelerek Nisan 2012’de Türkiye'nin ilk gayrimenkul think-tank'i (düşünce kuruluşu) olarak kurduğu ‘Gayrimenkul İçin Strateji Platformu’ GİSP’te yönetim değişti. Platformun Yönetim Kurulu Başkanlığına Bosphorus Investments - Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Gümüş seçildi.

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu’nda yönetim değişti

Hergüner Bilgen Özeke Hukuk Ofisi Kurucu Ortağı Serkan Gül ve Er Yatırım Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat’ın Başkan Yardımcılığını üstlendikleri Platform’da, Genel Sekreterliğe Dekar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Gülin Kuzu Fellows, Muhasipliğe ise Bosphorus Investments Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ersül getirildi. GİSP’in yönetim kurulu üyeleri arasında ise Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, Tahincioğlu CEO’su Elif Germirli, Manifesto İletişim Kurucu Ortağı Selin Bozkurt ve Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Tuğra Gönden yer alıyor.

Gündemle ilgili yuvarlak masa toplantıları yapılacak

Gayrimenkul sektörünün; geliştirme, değerleme, finans, pazarlama gibi farklı alanlarını temsil eden üyelerden oluşan yeni Yönetim Kurulu, gayrimenkul alanında gündem yaratacak konular üzerine çalışmalarına başladı. GİSP, yeni dönemde uluslararası yatırımcı için gayrimenkul ortamının geliştirilmesi, kentsel dönüşümde yeni düzenleme sonrası süreç ve gayrimenkul finansmanında yeni araçlar konularında faaliyet göstermeyi amaçlıyor.

GİSP her ay, kentsel dönüşüm, gayrimenkul sertifikaları, uluslararası yatırımcılar, geliştirme süreçleri, mekânsal planlama gibi konularda yuvarlak masa toplantıları düzenleyecek. Aynı zamanda, GİSP bahar döneminde hayata geçmek üzere 72 saatlik, akademik bir gayrimenkul sertifikası programı üzerine çalışıyor.

Emlakjet Haber

0 Takipçi