Kurtköy’de önünden metro geçecek proje: Lensistanbul

Lensistanbul projesi, kapısının hemen önünde yer alacak, 2020 yılında hizmete girecek Sabiha Gökçen Havalimanı - Kurtköy metro hattı durağı ve hemen altındaki AVM ile Kurtköy’de avantajlı projelerden. Fiyatların 280.000 TL’den başladığı projede % 5 peşinatla 0 faizli sonbahar kampanyası da sürüyor

Aydınoğlu Grup, Mah Havacılık, Egal İnşaat ve Renium Yapı ortaklığı olan Lens Yapı ’nın Kurtköy’de başlattığı Lensistanbul , 2020 yılında hizmete açılacak metronun önünde yükselmesiyle avantajlı. 2020 yılında hizmete girecek Sabiha Gökçen Havalimanı - Kurtköy metro hattının bir durağı, projenin hemen önünde yer alacak. 6 kilometre uzunluğunda ve 3 durağa sahip olacak metro, Üsküdar - Ümraniye - Çekmeköy Metro Hattının devamı olan Çekmeköy - Sancaktepe - Sultanbeyli - Kurtköy hattı ile güneydeki Kadıköy - Kartal - Kaynarca metro hatlarını birbirine entegre edecek. Bu metro hattının Yüksek Hızlı Tren için de bir aktarma merkezi olması bekleniyor.

Sonbahara özel kampanya fırsatı

Lensistanbul’da sonbahara özel bir kampanya başlattı. Kampanyaya göre fiyatları 280.000 TL’den başlayan evlere, % 5 peşinatla ve faiz ödemeden, 72 taksitle sahip olunabiliyor. Bunlar haricinde ara ödemeli, düşük peşinatlı, esnek planlı ödeme alternatifleri de bulunuyor.

Teslimler Eylül 2018’de

Proje de 1.162 konut ve Lens Çarşı bünyesindeki 85 ticari ünite bulunuyor. Lensistanbul’da flat 1+1’ler ile dubleks ya da flat 2+1, 3+1 ve 4+1’ler yer alıyor. Lensistanbul dahilindeki, büyüklükleri 45 metrekare ile 150 metrekare aralığında ticari üniteler ve AVM, projeyi Kurtköy bölgesi için bir çekim noktası hâline getiriyor. Tamamlandığında yaklaşık 3.000 kişinin yaşayacağı Lensistanbul’da teslimler 2018 yılının Eylül ayında yapılacak.

Emlakjet Haber

0 Takipçi