Arterium Villas Türkiye'de Satışa Çıkmadan Tükendi!

Cathay İnşaat ile Suudi ortağı Nema'nın İstanbul Başakşehir'de hayata geçireceği Arterium Villas'da yer alan konutlar Türkiye'de satışa sunulmadan ve proje aşamasındayken tükendi.

Cathay İnşaat'ın Suudi ortağı Nema firması ile birlikte Başakşehir'de, Arterium Residence A bloğunu hemen arkasındaki alanda hayata geçireceği Arterium Villas projesi 32 adet dubleks villadan meydana geliyor. Mimari çizimlerinin Baroncelli tarafından gerçekleştirildiği projede her bir villa bloğunda 4 adet konut yer alıyor. 335 metrekare 4+1 dubleks ve 365 5+1 dubleks seçeneklerinin bulunduğu Arterium Villas'da yer alan konutlar Türkiye'de satışa çıkarılmadan tükendi. Bu ay içerisinde lansmanının gerçekleştirilip satışa çıkarılması öngörülen dairelerin tamamının, yurt dışından gelen talep doğrultusunda, proje ajamasında satıldığı belirtiliyor. İnşasına 2012 yılı içerisnde başlanacak olduğu projenin 2014 yılında teslim edilmesi hedefleniyor. Projenin sosyal olanakları arasında kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, sinema salonu, kafeterya, kapalı otopark ve 7 gün 24 saat özel güvenlik yer alıyor.

EmlakJet Haber

Arterium Villas İletişim

0 212 485 98 00

Arterium Villas projesi İstanbul Başakşehir\'de konumlanıyor.

Arterium Villas Türkiye'de Satışa Çıkmadan Tükendi!

Arterium Residence A bloğunun hemen arkasındaki alanda inşa edilen Arterium Villas projesi 32 adet villadan meydana geliyor.

Arterium Villas Türkiye'de Satışa Çıkmadan Tükendi!_1

Konutların tamamı satışa sunulmadan tükendi.

Arterium Villas Türkiye'de Satışa Çıkmadan Tükendi!_2

Konutlar 335 metrekare 4+1 dubleks 365 metrekare 5+1 dubleks seçeneklerine sahip bulunuyor.

Arterium Villas Türkiye'de Satışa Çıkmadan Tükendi!_3

Projede yer alan dairelerin 2014 yılında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Arterium Villas Türkiye'de Satışa Çıkmadan Tükendi!_4

Projenin sosyal olanakları arasında kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, sinema salonu, kafeterya, kapalı otopark ve 7 gün 24 saat özel güvenlik yer alıyor.

Arterium Villas Türkiye'de Satışa Çıkmadan Tükendi!_5

0 212 485 98 00

Arterium Villas Türkiye'de Satışa Çıkmadan Tükendi!_6
0 Takipçi