Esenyurt’ta ticari gayrimenkule de büyük ilgi var

Esenyurt, artan yerleşim potansiyeliyle konut kadar ticari gayrimenkul yatırımı için de ciddi potansiyel vadediyor. İlçenin merkezi projelerinden Nlogo İstanbul’un açık artırma ile % 50 indirimli 419.000 TL muhammen bedelle satışa sunulan ticari ünitelerinin yarısı, 1 saatten kısa sürede satıldı

CK Boğaziçi Elektrik’in Gayrimenkulün Enerjisi Raporu’na göre ilçeler bazında 2017 yılında en fazla taşınılan ilçe olarak öne çıkan, 2017’de en fazla konutun satıldığı ilçe olan Esenyurt , artan nüfusuyla ticari gayrimenkul yatırımı için de ciddi potansiyele sahip. Özyurtlar Holding’in Esenyurt’ta hayata geçirdiği projelerden Nlogo İstanbul’un cadde dükkanları da, açık artırma ile sahiplerini buldu.

Kalan ticari üniteler, satış ofislerinde sunuluyor

2.679 daire ile Avrupa yakasının kapsamlı projelerinden Nlogo İstanbul ’un satışı 419.000 TL muhammen bedelle başlayan 63 dükkanının yarısından fazlası sahibini buldu. Satılan ticari ünitelerin teslimi hemen yapıldı. Kalan ünitelerin satışı, satış ofisleri aracılığıyla devam ediyor.

% 50 indirim ve şirket bünyesinde 48 ay taksit yapıldı

Açık artırma ile ilgili konuşan Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, 1 saatte ünitelerin yarısını satarak hedeflerini tutturduklarını ifade etti. Satın alım kapanların kârlı bir yatırım yaptığını belirten Özyurt, “Açık artırmada muhammen bedeller % 50 indirim ile belirlendi ve vadeli teklifler için de % 20 peşin ödeme ile şirket bünyesinde 48 ay taksit imkânı sağlandı” dedi.

0 Takipçi