Evinize Yakışacak Duvar Kağıdı Modelleri

Evinizi Hayallerinizdeki Gibi Gösterecek Duvar Kağıdını Seçmeniz İçin Tavsiyeler

Duvar kağıdı evlerin ve çalışma alanlarının duvarlarını temiz ve bakımlı tutmak için çok uygun bir seçenektir. Evinizin ya da ofisinizin duvarlarında boya mı yoksa duvar kağıdı mı kullanacağınız ilk önemli sorudur. Eğer duvar kağıdına karar verirseniz de hangi modelin hangi alanda doğru tercih olacağı gibi detaylara karar vermeniz gerekir. Sizin için bir araya getirdiğimiz farklı duvar kağıdı modellerine göz atarken doğru duvar kağıdını seçmek ve uygulamak için gerekli bilgileri de bulacaksınız. Siz duvarlarını keyfinizce süsleyeceğiniz bir ev hayal edin, Emlakjet tak diye bulsun.

Küçük geometrik desenli duvar kağıdı, küçük odaların duvarlarını daha geniş gösterir. Gri, gümüş tonlarında renk seçimi ise mobilyalarınızı ön plana çıkarır.

Evinize Yakışacak Duvar Kağıdı Modelleri

Bu tür gökyüzü desenli duvar kağıdını uygulayacağınız duvarın tek parça olması ve kapı, kiriş gibi duvarı bölen alanların olmaması desenin tam görünmesi için önemlidir.

Evinize Yakışacak Duvar Kağıdı Modelleri_1

Eğer bu yaprak desenli duvar kağıdında olduğu gibi seçtiğiniz duvar kağıdının desenleri büyükse kağıdı uygulayacağınız duvarın da geniş bir alanı kaplaması önemlidir.

Evinize Yakışacak Duvar Kağıdı Modelleri_2

Gezgin ruhlular için önerimiz olan dünya haritası duvar kağıdı gibi bu tür özel desenli New Age modellerde, duvar kağıdını uygulayacağınız duvarın önünde yüksek mobilyalar bulunmaması, desenin detaylarının anlaşılmasını sağlar.

Evinize Yakışacak Duvar Kağıdı Modelleri_3

Dağ manzaralı duvar kağıdı, renk tonlarının odanın dekorasyonuyla uyumu açısından güzel bir örnek.

Evinize Yakışacak Duvar Kağıdı Modelleri_4

Limon desenli silinebilir doğal duvar kağıdı. Duvar kağıdı kullanımı, kolayca silinebilir olması, boyaya göre daha uzun ömürlü olması ve desenleriyle mobilyalarınız arasında uyum yaratmanızı sağlayan çeşitliliği nedeniyle iyi bir tercih.

Evinize Yakışacak Duvar Kağıdı Modelleri_5

Doğa desenli duvar kağıdı. Duvar kağıdının doğru uygulanması üzerindeki desenlerin kusursuz görünmesi için önemlidir. Yüzeyin eğimi, çıkıntıları ya da uygulama yapılan alandaki ani ısı değişimleri gibi faktörler duvar kağıdının kusursuz uygulanmasını engelleyebilir.

Evinize Yakışacak Duvar Kağıdı Modelleri_6

Ne olursa olsun bütün kuralları değiştirecek ya da yıkacak başlıca kriter kişisel tercihlerinizdir. Bu koyu renkli çiçek desenli Art House duvar kağıdı örneğinde olduğu gibi.

Evinize Yakışacak Duvar Kağıdı Modelleri_7

Granit desenli duvar kağıdı tonları ve geçişleriyle mobilyalarınızın renkleri arasında kontrast yaratmanız için iyi bir tercih.

Evinize Yakışacak Duvar Kağıdı Modelleri_8

Siyah beyaz çubuklu duvar kağıdı merdiven, giriş gibi dağınık alanları biçimlendirmek için bire bir. Duvarlarınızı hayallerinizdeki gibi gösterecek duvar kağıdını bulmak için mobilya ve dekorasyon mağazalarına bir göz atmanızı tavsiye ederiz. Örneğin; IKEA duvar kağıtlarında pek çok seçenek sunuyor.

Evinize Yakışacak Duvar Kağıdı Modelleri_9
0 Takipçi