2014 yazının 4 trend rengi

Dekorasyondaki renk trendleri de tekstilde olduğu gibi her sezon değişiyor. Tekstil sektörünün trendleri, dekorasyon trendlerini de belirliyor.

2014 yaz sezonunda dekorasyona 4 renk hakim olacak. Yaz sezonunda altın, orkide, canlı maviler ve baldıran yeşilini sık sık göreceğiz.

Yazın enerjisi sarı, altın ve pirinç

Yıllardır, dekorasyonda ve modada gümüş rengi hüküm sürüyordu. Podyumlarda gümüşün tahtını altına devretmesiyle birlikte altın rengi dekorasyonda da trend renklerden biri oldu. Altın aksanlı metalleri, sehpalar, duvar dekoru, aynalarda sıklıkla göreceksiniz. Ev tekstilinde altına, yazın ve güneşin rengi sarı renk eşlik ederken, pirinç aksanlı metaller de altının sağ kolu olacak.

Orkide moru

2014 yaz sezonunda podyumlarda en fazla görünen renklerden biri mor olunca. Morun tüm tonları tekstilden, dekorasyona kadar hayatımıza girdi. Bu sezon morun en çok da orkide tonlarıyla karşılaşacağız. Mor özellikle de yatak odalarında ve bahçe dekorasyonlarında tercih ediliyor.

Canlı maviler

Denizi ve güneşi çağrıştıran yaz sezonlarında maviler her zaman yaz sezonlarının trend renklerden biri olmuştur. 2014 yaz sezonunda da canlı maviler dekorasyon renklerinin vazgeçilmezlerinden olacak. Özellikle de aksesuarlarda ve ev tekstilinde canlı mavileri çokça göreceğiz.

Baldıran yeşili

Özellikle de bahar dönemlerinde sıklıkla gördüğümüz yeşil tonları, 2014 yaz sezonunun en trend renklerinden biri olacak. Baldıran yeşilini, en açık tonlarından koyu tonlarına kadar bahçe dekorasyonlarında, halılarda, aksesuarlarda, puflarda, abajur ve perdelerde göreceğiz.

Emlak Jet Haber

2014 yazının 4 trend rengi

2014 yazının 4 trend rengi_1

2014 yazının 4 trend rengi_2

2014 yazının 4 trend rengi_3