Mobilyada Modern Çizgiler Şık Tasarımlar

2012 yılı mobilya trendinde geçmiş ve gelecek sentezinin mükemmel bir uyumla yapıldığı koleksiyonlar oldukça revaçta... Modern mobilyalara fazlasıyla gösterişli aksesuarlar eşlik ediyor. Evinizin dekorasyonundan sıkılıp radikal değişiklikler yapmak istiyorsanız sizin için seçmiş olduğumuz mobilyalara mutlaka göz atın.

2012 mobilya trendinde modern tasarımlarla abartılı avizeler, gösterişli duvar kağıtları, antika masalarla modern çizgiyle tasarlanmış sandalyeler harmanlanıyor. Mobilyalarda sade tasarım ön plandayken kullanılan döşeme malzemelerinde renk yoğunluğu çok olan desenli kumaşlar tercih ediliyor. Sade mobilyalarda kullanılan kumaş, desen ve aksesuarlar hem modernliği hemde şıklığı bir arada yansıtmayı başarıyor.

Mobilyalarda 60'lı Yıllara Yolculuk...

Geçmiş ve gelecek sentezinin mükemmel bir uyumla yapıldığı koleksiyonlar oldukça revaçta... Modern mobilyalara fazlasıyla gösterişli aksesuarlar eşlik ediyor. Bir bakıma mobilyalarda  60, 70 ve 80'lerin esintilerini hissedebiliyoruz. Konsept olarak geçmişe dönüş yaşanan 2012 mobilya trendinde, mobilyaların kol ve ayak kısımları pirinç, bronz ve demir kaplamalarla süsleniyor. Seçmiş olduğunuz mobilyalar aslında tarzınızı yansıtırken modayla ne kadar içli dışlı olduğunuzun ipuçlarını veriyor.

Keskin Çizgilere Veda

Mobilyalarda keskin çizgilere veda edilen 2012'de daha çok yuvarlak hatlı, şekilleri fazla belirgin olmayan amorf tarzda eşyalar alışılmışın dışına çıkmak isteyenler için güzel bir fırsat sunuyor. Pastel ve koyu renk kombinlerinin sık görülmeye başlanacağı, ahşap ve ham malzemelerle yapacağınız yenilikler evinizi daha ferah ve geniş gösteriyor.

2012'de En Çok Göze Çarpan Renkler

2012 yılının en fazla göze çarpan mobilya trendinde yoğun renkler, parlak yüzeyler ve desenli kumaşlar ilk sırada yer alıyor. Özellikle mermer sehpahalar, desenli kumaşlar, mavi ve gri tonları evinize değişik bir hava katıyor. Mobilya kumaşlarında en fazla dikkat çeken renkler gül kurusu, beyaz, altın sarısı, mürdüm, uçuk pembe, petrol ve deniz mavisiyken, kullanılan kumaşlar ise keten, kanvas, sentetik ve pamuklu kumaşlar olarak karşımıza çıkıyor.

EmlakJet Haber

Mobilyada modern çizgiler ve şık tasarımlar göz dolduruyor.

Mobilyada Modern Çizgiler Şık Tasarımlar

Avangard mobilya

Mobilyada Modern Çizgiler Şık Tasarımlar_1

2012 mobilya trendinde modern tasarımlarla abartılı avizeler, antika masalarla modern çizgiyle tasarlanmış sandalyeler harmanlanıyor.

Mobilyada Modern Çizgiler Şık Tasarımlar_2

Mürdüm renkli koltuk

Mobilyada Modern Çizgiler Şık Tasarımlar_3

Bu yıl mobilya kumaşlarında en fazla dikkat çeken renk petrol ve deniz mavisi oluyor.

Mobilyada Modern Çizgiler Şık Tasarımlar_4

Mor koltuk tasarımı

Mobilyada Modern Çizgiler Şık Tasarımlar_5

Mobilyalarda keskin çizgilere veda edilen 2012\'de daha çok yuvarlak hatlı, şekilleri fazla belirgin olmayan amorf tarzda eşyalar alışılmışın dışına çıkmak isteyenler için güzel bir fırsat sunuyor.

Mobilyada Modern Çizgiler Şık Tasarımlar_6

2012\'de şık tasarımlar oldukça ön planda

Mobilyada Modern Çizgiler Şık Tasarımlar_7

Ahşap malzemelerle yapacağınız yenilikler evinizi daha ferah ve geniş gösteriyor.

Mobilyada Modern Çizgiler Şık Tasarımlar_8

Yatak odası koleksiyonu

Mobilyada Modern Çizgiler Şık Tasarımlar_9