Varyap Meridian Yüzde 25 Peşinat İçin Kredi Veriyor

İnşaat firmaları; geçtiğimiz günlerde Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ile Merkez Bankası tarafından alınan önlemler kapsamında konut kredilerinde uygulanan konut fiyatının yüzde 75'inden fazla kredi alınamaması kuralını kendi bünyelerinde kredi vererek çözmeye çalışıyor.

Konuyla ilgili ilk adım Varyap Meridian projesinden geldi. Müşterilerinden daire bedelinin yüzde 1'ini peşin alacak olan firma geri kalan yüzde 24'lük tutar için yüzde 0.44 faiz oranıyla kredi vereceğini açıkladı. Yapılan açıklamada 2 bin 500 lira peşinatla 24 kattan oluşan B bloktaki son 15, 5 bin lira peşinatla 45 kattan oluşan C bloktaki son 6, D ve E bloklardaki son 5 dairelerin satışta oldukları belirtildi.

Yüzde 90'ı yeşil alan

Batı Ataşehir’de inşa edilen Varyap Meridian projesi kapsamında 5 kulede 20 ile 61 katlı 1500 konut, 50 bin metrekare kiralık alana sahip bir iş merkezi, 20.000 metrekare ofis binası, işletmesi uluslararası bir markaya verilecek 5 yıldızlı otel, kongre ve iş merkezi, ticaret alanları olmak üzere toplam 6 kule ve 3 adet alçak katlı ticari blok yer alıyor. 40 metrekarelik stüdyolardan özel tasarımlı penthouse dairelere kadar çok farklı konut seçeneğinin bulunduğu projenin yüzde 90'ı yeşil alandan oluşuyor.  Türkiye’nin ilk büyük ekolojik karma projesi olan ve toplam 107 bin metrekarelik alana yayılı projenin 13 bin metrekarelik alanı binalardan oluşuyor.

Genel özellikler

• Rekreasyon alanları

•  Kişiye özel kapalı otopark(2.500 araçlık)

•  24 saat güvenlik

•  Teknik yardım servisleri

•  Açık-kapalı yüzme havuzları

•  5 yıldızlı otel

•  İş merkezi

•  Ticaret alanları

•  Sosyal alanlar

VARYAP MERIDIAN “Gayrimenkul’ün Oscarları” olarak bilinen dünyanın en prestijli gayrimenkul yarışması olan Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri yarışmasında (International Property Awards) Avrupa’nın En İyi Gayrimenkul Projesi ve En İyi Yüksek Bina kategorilerinde iki ödül aldı.

Varyap Meridian Yüzde 25 Peşinat İçin Kredi Veriyor

Varyap Meridian Yüzde 25 Peşinat İçin Kredi Veriyor_1

Varyap Meridian Yüzde 25 Peşinat İçin Kredi Veriyor_2

Varyap Meridian Yüzde 25 Peşinat İçin Kredi Veriyor_3

Varyap Meridian Yüzde 25 Peşinat İçin Kredi Veriyor_4

Varyap Meridian Yüzde 25 Peşinat İçin Kredi Veriyor_5

Varyap Meridian Yüzde 25 Peşinat İçin Kredi Veriyor_6

Varyap Meridian Yüzde 25 Peşinat İçin Kredi Veriyor_7

Varyap Meridian Yüzde 25 Peşinat İçin Kredi Veriyor_8

Varyap Meridian Yüzde 25 Peşinat İçin Kredi Veriyor_9