Boğaziçi’nde 2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi 19 Ekim’de

Boğaziçi Üniversitesi Finans Uygulama ve Araştırma Merkezi, GYODER iş birliğiyle 19 Ekim'de 2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi’ni düzenliyor. ‘Kazançlı Yapılar İnşa Etme Sanatı’ temasıyla gerçekleştirilecek zirvede kentsel dönüşümden yeni finansal enstrümanlara pek çok konu masaya yatırılacak

Boğaziçi Üniversitesi Finans Uygulama ve Araştırma Merkezi, GYODER iş birliğiyle 19 Ekim'de 2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi’ni düzenliyor. Üniversite ve sektör arasında köprü kurma amacıyla başlatılan zirve; üst düzey yöneticilere, sektör çalışanlarına ve akademisyenlere yönelik bir etkinlik olarak planlanıyor.

Çanlar kimin için çalıyor?

2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi, “Kazançlı Yapılar İnşa Etme Sanatı” temasıyla ekonomimizin en büyük dinamiklerinden “ İnşaat Sektörü ”nü; geçmişi, bugünü ve geleceğiyle kapsamlı bir şekilde incelemeyi amaçlıyor. Bu seneki zirvede, alanında sektörde uzman isimlerden “Çanlar Kimin İçin Çalıyor? Daha İyi Bir 2018 için Neler Yapılmalı?" "Yeni Finansal Enstrümanlar”,“Geleceği İnşa Etmek İçin Önce İK!” "Çok Taraflı Kazanmanın Sırları" gibi sektöre yeni bir soluk getirecek paneller gerçekleşecek. Ayrıca kentsel dönüşüm , büyüyen pazarlardaki tehlike ile fırsatlar, yeni finansal enstrümanlar gibi pek çok konu zirvede masaya yatırılacak.

Zirveye katılmak isteyenler insaatekonomisi.com sitesinden bilet satın alabilecek. GYODER, İMSAD , TİMDER ve TMB üyesi şirket katılımcılarına % 30 indirim fırsatı sunulan zirvede ayrıca 5+ katılım davetiyesi satın alan şirketlere tüm etkinlik çalışmalarında ‘’Katılımcı Şirket’’ olarak görünme ve etkinlik web sitesinde logo yayını avantajı sunulacak.

Emlakjet Haber