Son model arabalar hangi projede 1 yıl kiralanabiliyor?

Bodur Gayrimenkul’ün Kartal’da, Adalar manzarasına hakim konumda geliştirdiği Daire Kartal’da 299.000 TL’den başlayan son dairelere özel bir kampanya başlatıldı. Projeden 1+1 alanlara Nissan’ın SUV modeli Qashqai, 2+1 alanlara ise Mercedes CLA 1 yıl boyunca kiralanıyor. Projede ayrıca % 0 faiz avantajıyla 60 ay vadeli konut sahibi olmak mümkün

Kale Grubu’nun gayrimenkul sektöründeki iştiraki Bodur Gayrimenkul’ün Kartal’da hayata geçirdiği hemen teslim Daire Kartal projesinde teslim kampanyası başladı. Projede kalan son dairelere özel kampanyayla evin yanı sıra arabalar da yenileniyor. Projeden 1+1 konut alanlara Nissan’ın SUV modeli Qashqai, 2+1 alanlara ise Mercedes CLA 1 yıl boyunca kiralanıyor. Projede daire fiyatları 299.000 TL’den başlarken, faiz farkı ödemeden 60 ay vadeli konut sahibi olunabiliyor.

Metroya 350 metre mesafede

Proje Yakacık metro durağına da 350 metrelik yürüme mesafesinde yükseliyor. Proje Kartal metro durağına da 950 metre uzaklıkta. Daire Kartal’dan Pendik Marina’ya mesafe 8, Bostancı’ya 12, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 13, Kadıköy’e 22, Boğaziçi Köprüsü’ne 23 kilometre.

Balkonlu ve yüksek tavanlı daireler

Prens Adaları’nı tam karşıdan gören deniz manzaralı yaşam alanları sunan proje konforlu yaşam alanlarıyla ilk evini almak isteyenler için olduğu kadar, çekirdek aileler için de ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor. Zira Daire Kartal’da yüksek tavanlı, kullanışlı balkonlu daireler sunuluyor.