Muğla’da Yaşanacak En Güzel Yerler

Muğla ülkenin güneybatı köşesinde konumlanmış Ege’nin en çok sevilen tatil beldelerini içinde barındıran bir ilimizdir. Bodrum, Ölüdeniz, Marmaris ve Fethiye gibi Türkiye'nin en büyük tatil beldelerini kucaklayan Muğla gerek yaz sezonunda gerekse her sezon göçün yaşandığı en gözde yerlerden biri olarak dikkat çekmektedir. Muğla’da yaşamak isteyenler Muğla’nın en güzel mahallesi, Muğla’da nereden ev alınır gibi konuları merak ediyor. Cevabını yazımızda sizler için derledik.

Bodrum’da Yaşanacak Yerler

Bodrum Muğla’nın yaz sezonunda en çok turist alan yerlerinden, tatilcilerle dolup taşan bir Muğla ilçesidir. Çoğu zaman kapasitesini aşan bir ilçe halini alan Bodrum her yaz yoğun trafiğe sahne oluyor. Bodrum’a yerleşen, yaz aylarını tamamen bölgede geçiren hatta yaz-kış Bodrum’da yaşamayı tercih eden kişilerle birlikte Bodrum yatırımların da dur durak bilmediği bir ilçe olarak karşımıza çıkıyor.

Bodrum’da yaşanacak yerler dediğimizde;

· Bitez

· Ortakent

· Akyarlar

· Turgutreis

· Gümüşlük

· Yalıkavak

· Gündoğan

· Torba

· Konacık

· Gümbet

Bodrum nüfus yoğunluğu fazla olsa da aslında küçük bir yer ve merkezden ne kadar uzakta bir ev tercihi yaparsanız şehrin gürültüsünden uzaklaşmada ve sakin bir yaşam geçirmenizde etkili olacaktır. Yatırımların gözdesi olan Bodrum kiralık ev turgutreis ya da Bodrum satılık ev Ortakent gibi çeşitli ilanlara emlakjet.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Marmaris’te Yaşanacak Yerler

Muğla iline bağlı bir liman kenti olan Marmaris turizmin kalbinin attığı yazın binlerce yerli yabancı turistin uğrak yeri haline gelmiştir. 95 bin 851 nüfusa sahip olan Marmaris’te yaşamak isteyenler için merkezinde her türlü ihtiyacı karşılayacak imkanlar mevcuttur. Turizm açısından Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Marmaris, Ege kıyılarının en büyük tatil yeridir. Muhteşem doğasıyla her gün doğayla iç içe olma imkanı sunan Marmaris’te el değmemiş koylar kendine hayran bırakmaktadır. Boncuk Koyu, Abdi Reis Koyu, Hisarönü, Bördübet, Amos Koyu, Kumlubük, Turunç, Selimiye, Ayın Koyu ve Kızkumu, koyları da ziyaret etmeniz gereken güzelliklerdendir.

Marmaris konum olarak pek çok tatil beldesine yakındır ve yaşanabilecek harika köy ve beldelere sahiptir. Bunlar arasında;

· Turgut –Şelale

· Orhaniye

· Kumlubük

· Hisarönü

· Çiftlik

· Bozburun

· Gökova

· İçmeler

Siz de bu eşsiz yerlerden birinde Marmaris kiralık ev ya da Muğla satılık ev seçenekleri arayışınıza emlakjet.com üzerinden hemen başlayabilirsiniz.

Datça’da Yaşanacak Yerler

20 bin nüfuslu Muğla ilçesi olan Datça adını Datça Yarımadası’ndan almaktadır. Datça Muğla’da yaşanacak yer arayanlar için sıkça tercih edilmekte ve gayrimenkul yatırımlarının yüksek olduğu bir yerdir. Öte yandan yaşamak için sakin, doğası ise muhteşem bir yer arayanlar için Datça huzuru tam da size göre olacaktır.

Datça’ya yerleşmek isteyenler için Datça’da nereye yerleşilir sorusu için ideal yerler şöyle;

· Datça Merkez

· Palamutbükü

· Kargı

· Ovabükü

· Aktur

· Eski Datça

Datça diğer tatil bedellerine göre daha uygun ve sakin bir ilçe olarak dikkat çekmektedir. Harika koylara ve doğaya sahip olan ilçenin merkezinde ise tüm imkanlara ulaşmak mümkündür. Datça kiralık ev deniz kenarı veya Datça satılık yazlık gibi seçenekleri araştırmak için emlakjet.com güncel ilanlarımız sizleri bekliyor.

Fethiye’de Yaşanacak Yerler

Fethiye de Muğla ilinin 13 ilçesi arasından en gözde olanlarındandır. Nüfus olarak da diğerlerinden yüksek olan Fethiye nüfusu 16o binin üzerindedir. Muğla’nın büyük ilçeleri arasında yer alan tatilcilerin uğrak yeri olan Fethiye merkez imkan olarak da her ihtiyaca karşılık veren bir ilçedir. Fethiye’ye yerleşmek isteyenler için Fethiye’de nereden ev alınır diye araştıranlar için gelişen ve gelişime açık yerler şöyledir;

· Ölüdeniz

· Faralya

· Göcek

· Çalış

· Ovacık

· Hisarönü

· Taşyaka

· Üzümlü

Siz de hemen Fethiye satılık müstakil evler ya da Fethiye kiralık villa en güncel seçeneklerini emlakjet.com üzerinden takip edebilirsiniz.

0 Takipçi