Sur Ali Paşa Mahallesi Satılık Ev

6 ilan bulundu

Sur Ali Paşa Mahallesi Satılık Ev Fiyatları

İl
Diyarbakır
İlçe
Sur
Semt
Ali Paşa Mahallesi

Benzer İlanlar

Sur Ali Paşa Mahallesi Satılık Ev İçindeki İlgili İlanlar

Ali Paşa Mahallesi Emlak Piyasası

Güncel fiyat verileri

Ort. m² Fiyatı32.583 ₺/m²+13.2%
Ort. Fiyat9.025.491 ₺
Ort. m² Kirası146 ₺/m²+89.5%
Ort. Kira40.742 ₺
Geri dönüş süresi19 yıl
Getiri%5.37

Sur Ali Paşa Mahallesi Satılık Ev İçin Sıkça Sorulan Sorular

Sur Ali Paşa Mahallesi Satılık Ev fiyatları ne kadardır?
17 Ağustos 2026 tarihinde 6 ilan içerisinde Sur Ali Paşa Mahallesi Satılık Ev için en ucuz fiyat 8.600.000 TL, en pahalı fiyat 37.000.000 TL'dir.
Son 1 yılın fiyat trendine göre Sur Ali Paşa Mahallesi Satılık Ev ilanları için fiyatların en düşük olduğu ay hangisidir?
Son 1 yılın fiyat trendine göre, Sur Ali Paşa Mahallesi Satılık Ev ilanları için fiyatların en düşük olduğu ay Eylül ayıdır.
Sur Ali Paşa Mahallesi Satılık Ev fiyatlarının 2026 yılı sonuna kadar yüzde kaç değişmesi beklenmektedir?
Sur Ali Paşa Mahallesi Satılık Ev fiyatlarının 2026 yılı sonuna kadar %4 oranında artması beklenmektedir.
Sur Ali Paşa Mahallesi Satılık Ev için ortalama amortisman süresi ne kadardır?
Ağustos ayında Sur Ali Paşa Mahallesi Satılık Ev için ortalama amortisman süresi 24 yıldır.
Sur Ali Paşa Mahallesi Satılık Ev ilanları için ortalama metrekare fiyatı nedir?
Sur Ali Paşa Mahallesi Satılık Ev ilanları için ortalama metrekare fiyatı 34.302 TL'dir.
Sur Ali Paşa Mahallesi Satılık Ev ilanları için bina yaşı ortalaması kaçtır?
Sur Ali Paşa Mahallesi Satılık Ev ilanları için bina yaşı ortalaması yaklaşık 3 yıldır.
Yatırım yapmak isteyenler için Sur Ali Paşa Mahallesi Satılık Ev ilanlarının ortalama kira getirisi kaç TL'dir?
Ağustos ayı itibarıyla, Sur Ali Paşa Mahallesi Satılık Ev ilanları için ortalama kira getirisi 34.603 TL civarındadır.
Sur Ali Paşa Mahallesi Satılık Ev fiyatları ortalama kaç TL'dir?
Sur Ali Paşa Mahallesi Satılık Ev fiyatları ortalama 7.683.648 TL'dir. Fiyat ortalaması, geçtiğimiz aya göre %9 düşmüştür.